Waar kun je BOMA de komende tijd vinden?

In het grootste deel van Nederland zijn vanaf vandaag de vakanties weer voorbij. En dat betekent ook dat werkend Nederland weer volop aan de slag gaat. Bij BOMA hebben we deze vakantie niet stil gezeten. Zo zijn we onder andere druk bezig geweest met de voorbereidingen op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Oktober en de Schoonmaak Vakdagen in November!

Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 2 en 3 oktober vind je BOMA op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij staan er deze beurs met onze afvalzuigers; de Aria en Ariamatic.

Als er iets is waar we te veel van hebben in de wereld, dan is het wel afval. Met de TSM Aria en Ariamatic afvalzuigers bieden een efficiënte oplossing voor het schoon houden van openbare ruimtes. Maar wat maakt die afvalzuigers nu zo speciaal? Met de follow-me functie is het trekken en sleuren afgelopen. Jij wandelt, de machine volgt vanzelf. Een intuïtief bedieningspaneel zorgt er voor dat je meteen begrijpt hoe de machine werkt. Zowel op de zuigslang als boven de afvalbak zorgen sproeiers dat smeulende sigarettenpeuken geen brandje kunnen stichten. Vier wielen zorgen voor een betere stabiliteit. Zo is er geen kantelgevaar wanneer je over een drempel rijdt.

Kom langs op onze stand 4.5.31 om de Aria en Ariamatic te zien!

Schoonmaak Vakdagen

Voor de tweede maal strijkt hét schoonmaak vakevenement van Nederland neer in Expo Houten voor twee dagen innovatie, inspiratie en kennisoverdracht! De Schoonmaak Vakdagen vinden plaats op 12 en 13 november 2019.

Wat we daar laten zien, communiceren we binnenkort! Ben je toch al benieuwd? Bezoek is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *