Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer: BOMA presenteert…..

BOMA is ook in 2019 weer aanwezig op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 23 tot en met 25 januari, in Utrecht. Ook dit jaar gaan we weer verder met ‘ Maak de Schoonmaak’. En daarmee hebben we een aantal leuke nieuwe producten en machines voor u te presenteren.
1. Maak de Schoonmaak….CIRCULAIR 

Met de nieuwe Probio lijn van Greenspeed werk je met ecologische producten die met goede bacteriën de strijd aan gaan tegen diepgaande vervuiling en bouwen zo een gezonde en stabiele microbiële omgeving. Onschadelijk voor mens en dier.
 
2. Maak de Schoonmaak….EFFICIËNT

Dat machines werk uit handen kunnen nemen en schoonmakers meer kunnen laten doen in hun beperkte tijd is wel duidelijk. Zo ook onze 2 vernieuwe producten in het BOMA Machinery gamma.

Als eerste de Boma Disco Orbit 43. Misschien klinkt dit apparaat al bekend in de oren, maar op de Vakbeurs hebben wij de eer om de allernieuwste versie te mogen voorstellen.

Geen naamswijziging, maar toch zal het toestel iets anders gaan uitzien, maar beter werken! Vooral op het gebied van ergonomie is een duidelijke verbetering merkbaar. Door een gepatenteerd dempingsysteem zijn de trillingen van het toestel nauwelijks tot niet waarneembaar in het handvat. Wat werken met de Disco Orbit 43 een feestje maakt. Dit apparaat zorgt voor geweldige resultaten, met beperkt tot geen chemie.
BOMA Disco Orbit 43


Wel helemaal nieuw bij BOMA zijn de TSM afvalzuigers! Een volledig nieuw concept van de gewone zelfrijdende stedelijke stofzuigers, die de manier van reinigen van stedelijke gebieden en historische centra kunnen veranderen. In feite is de TSM ARIAMATIC 240 de allereerste elektrische vuilniszuiger met een autonoom aandrijfsysteem, uitgerust met het innovatieve Follow Me-systeem dat de bestuurder tijdens de reinigingstaken kan herkennen en automatisch volgen.

Deze revolutionaire elektrische afvalzuiger zorgt niet alleen voor een goede schoonmaakresultaten en ergonomie voor de gebruiker, het respecteert ook het milieu doordat het werk met nulemissie. En daar bovenop zijn de veiligheidsvoorzieningen waarmee de TSM ARIAMATIC 240 is uitgerust, voor het detecteren van obstakels en mensen, hoogwaardig.

TSM Ariamatic

Laat je op de Vakbeurs verder informeren over de mogelijkheden van deze machines!

3. Maak de Schoonmaak…LEUK

Ook de fun factor ontbreekt niet. Kom naar onze stand (C28) om leuke prijzen te winnen. En….ben je na een dagje beurs toe aan een versnapering? Kom dan zeker rond 15.30 uur bij ons langs, want dan is het op onze stand tijd voor een hapje en drankje!

Kortom, genoeg redenen om even langs te komen op onze stand (C28). Hopelijk zien we je op 23, 24 of 25 januari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *