Milieubevorderende reiniging met de Greenspeed Probio

Nieuw in het assortiment van BOMA; de Probio Range van Greenspeed. Probio is een ecologische productfamilie op basis van geselecteerde, natuurlijke micro-organismen (probiotische bacteriën).

Voor vele instellingen zijn hygiëne en infectiecontrole van groot belang. Momenteel worden er nog veel te vaak producten gebruikt met chemicaliën die schadelijk zijn voor mens én milieu. Greenspeed biedt hiervoor een oplossing: probiotische reinigingsmiddelen. Bij deze ecologische producten gaan goede bacteriën de strijd aan tegen diepgaande vervuiling en bouwen ze een gezonde en stabiele microbiële omgeving. Onschadelijk voor mens en dier.

 

De probiotica in de producten van Greenspeed zijn zeer actieve producenten van een breed scala aan enzymen, waarvan bekend is dat ze organische verontreiniging (koolhydraten, proteïnen, vetten …) actief afbreken. Ze houden geurtjes actief in bedwang en verwijderen stoffen die andere micro-organismen kunnen omzetten in geurtjes. Bovendien verwijderen de probiotica organische vervuiling tot diep in het oppervlak.


Bestel hier de Probio producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *