BOMA altijd in beweging!

Altijd in beweging is de kracht van een gezonde en wendbare onderneming, dat is BOMA. Zo groeien we jaar op jaar in alle landen waaronder Nederland. BOMA heeft in Nederland zowel in acquisitie, innovatie én autonome groei een stevige ontwikkeling doorgemaakt. En wat ons betreft bouwen we daar graag op verder.

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is het strategisch verkennen, opbouwen en concreet invullen van nieuwe business modellen een vereiste. De toekomst is nu! De maatschappij en economie veranderen in hoog tempo en het dynamische karakter van ons bedrijf maakt dat we voorbij de dag van morgen denken én organiseren.

Om een goede invulling te geven aan deze constante dynamiek is er in het Team BOMA Nederland ook een verandering. Vanaf 1 juli zal Guus Nieuwlaat de rol van Country Sales Director overnemen van Raimondo Otten. Guus is al sinds 2010 werkzaam bij BOMA en zal het team van BOMA Nederland in de volgende groeifase begeleiden.

Guus Nieuwlaat
Raimondo Otten

Raimondo Otten zal in de rol van Business Development Director invulling gaan geven aan de strategische verkenning van nieuwe business modellen binnen BOMA en de PFS group (waarvan BOMA deel uitmaakt). Raimondo geeft na ruim 4 jaar met alle vertrouwen het stokje over aan Guus. Beide bouwen hiermee met bezieling en plezier verder aan de toekomst van BOMA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *